AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Kağnıcı İlkokulu

358 757 93 93/ 5433849040
Kağnıcı Köyü
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen , Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine bağlı olan , milli ve evrensel değerlere saygı duyan , kendilerine , ailelerine , topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan , iş birliği içinde sorumlu bir şekilde çalışabilen , hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst , saygılı öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine , sosyal , kültürel, eğitsel etkinliklerle milli kültürümüzü benimsemelerine yardımcı olmak toplumsal sorunlara hassasiyet ile çözüm yolları arama alışkanlığı kazandırmak, toplumsal varlığını sürdürebilmesi için gerekli bilgi ve becerilerle öğrencileri donatmak , öğrencilerin çok yönlü gelişmelerini sağlamaktır.
SOBA
Ulaşım
Kağnıcı Köyü Gümüşhacıköy ilçesine 23 km uzaklıktadır. Yolu asfalttır. Köyün her gün sabah ilçeye inen ve akşam köye dönen köy minibüsleri vardır. Ulaşım kış aylarında kar nedeniyle sıkıntılı olmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyün dağlık arazi yapısı vardır. Kış ayları soğuk ve yağışlı , yaz ayları ise serin geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kağnıcı Köyü Gümüşhacıköy ilçesine 23 km uzaklıktadır. Amasya iline ise 93 km mesafededir.